RÓLUNK

AUCTOR: LATIN SZÓ, JELENTÉSEI:

  1. kezes, szavatos, jótálló, az a személy, aki valamiért jótáll, tekintély, hiteles forrás
  2. tanító, útmutató, aki valamiben példa, vagy tekintély gyanánt szolgál
  3. szóvivő, szónok, előharcos, képviselő
  4. az a személy, akinek a tanácsából, vagy ösztönzéséből valami történik, indító, elősegítő, serkentő, buzdító

Az Auctor.hu Kft. üzletpolitikája a fenti szellemiségre épül. Az elmúlt csaknem 10 év tapasztalatai eredményeképp Partnereink szemében hitelesek vagyunk, építő ötleteinkkel és megoldásainkkal hozzájárulunk vállalati eredményeik pozitív alakulásához.


CÉLUNK

Célunk, hogy szolgáltatásaink és szekértelmünk biztosításával és azok használatával a hagyományos - sok esetben még papír alapú - folyamatok leegyszerűsödjenek, felgyorsuljanak és ezekkel egy időben MEGTAKARÍTÁSOK KELETKEZZENEK.

A cégünk által nyújtott projektek egyediek, testre szabottak, innovatívak és a legmodernebb technológiákra épülnek.

Kollégáink nagy tapasztalatra tettek szert a professzionális vállalati beszerzés területén, továbbá e-business, e-commerce megoldások kifejlesztése és alkalmazása terén. Ez garancia arra, hogy minden Partnerünknek a legmagasabb kompetenciaszintet biztosítjuk együttműködésünk során.


KÜLDETÉSÜNK

Hiszem, hogy cégünk szolgáltatásai, illetve megoldásai minden olyan vállalatnak, gazdálkodó szervezetnek feltétel nélkül hasznosak, ahol a BESZERZÉSI KONDÍCIÓK JAVÍTÁSA, ezáltal a VÁLLALATI PROFIT NÖVELÉSE és a BESZERZÉSI FOLYAMATOK ÁTLÁTHATÓSÁGÁNAK BIZTOSÍTÁSA elengedhetetlen cél.

Pál Ferenc
ügyvezető

Lépjen kapcsolatba velünk!

Csatlakozzon elégedett Ügyfeleink csapatához!