BESZERZÉSI AUKCIÓK

Eredményesség - a beszerzési árak csökkentésével

Méretétől függetlenül minden vállalat életét, eredményességét döntően befolyásolják a beszerzésekkel és az értékesítéssel kapcsolatos döntések. A vállalatok eredményük növelésére törekednek, melyet két alapvető eszközzel, az árbevétel növelésével, illetve a beszerzési árak csökkentésével igyekeznek elérni. Az árbevétel növelése jóval lassabb ütemben növeli az eredményeket, mint a beszerzési ár csökkentése, hiszen a bevételek után különféle adóterheket (pl. nyereségadó) kell vállalni.

A beszerzési árak csökkentése viszont egyenesen az eredményességre hat.
Az Auctor.hu Kft. online aukciós technológiája erre nyújt gyors, hatékony, megbízható megoldást.

Az online aukciós szolgáltatás egy kizárólag Interneten működő professzionális alkalmazás, amellyel magas hatékonysággal lehet beszerzési döntéseket előkészíteni, majd meghozni. A rendszert használó Partnereink hozzájutnak azon kivételes lehetőséghez, hogy beszerzéseiket a piac által kínált legjobb áron, optimális feltételek mellett bonyolíthassák. Az online aukció alkalmazása a belső munkafolyamatok optimalizálása és a beszerzések transzparenciája szempontjából is kimagaslóan hatékony.
Az online beszerzési aukciós megoldás nem minden esetben váltja ki a hagyományos beszerzési folyamatokat. A gyakorlat, illetve tapasztalatunk szerint a hagyományos beszerzési folyamatok bizonyos kulcsfontosságú fázisait azonban jóval hatékonyabban és eredményesebben helyettesíti.


Az online beszerzési aukció megszervezésének és bonyolításának folyamata:


Eredmények, melyeket a beszerzési aukciós szolgáltatásunkat
használó Ügyfeleink realizálhatnak:

  • átlagosan 12-18% megtakarítás az aktuális beszerzési árakhoz viszonyítva (nem ritka a 30-40%-os árcsökkenés sem)
  • kiemelkedő idő- és workflow megtakarítás; a hagyományos tárgyalásos folyamatokra fordított idő töredéke
  • átláthatóság, transzparens folyamatok
  • új előminősített szállítói, illetve beszerzési kapcsolatrendszer gyors építése
  • megtakarítási kimutatások az aukciók bonyolítása után