BESZERZÉS TÁMOGATÁS

Beszerzés racionalizálás

A mögöttünk lévő 10-15 évben cégünk, illetve a velünk szakmai együttműködésben lévő szakértők, beszerzés specialisták számtalan olyan vállalati szituációval találkoztunk, ahol az ad-hoc jellegű beszerzések és átláthatatlan folyamatok nagy mértékben és negatív irányba befolyásolták a vállalat eredményességét.
Az általunk bonyolított racionalizációt, és a hozzájuk kapcsolódó egyedi beszerzési projectek eredményeit és tanulságait folyamatosan átadjuk Partnereink részére. Mára már elmondhatjuk, hogy minden jelentős iparági jellemzőt megismertünk.


Komplett vállalati tendereztetés

Az Ügyfeleinkkel elvégzett közös beszerzés átvilágítások eredményeként sok esetben az a konkluzió született, hogy nincs (vagy a túlterheltség miatt csak korlátozottan elérhető) a cégükön belül megfelelő minőségű és/vagy mennyiségű humán erőforrás a beszerzési tenderek hatékony lebonyolításához.
Az ilyen szituációk orvoslására cégünk szakemberei, a maximális eredmény elérése érdekében jelen tudnak lenni a beszerzési igény felmerülésétől kezdődően, a hagyományos tenderkörökön (RFI, RFQ) keresztül, akár a szállítókkal történő szerződés megkötéséig.


Beszerzés központosítás

Cégcsoportok, de a több telephellyel rendelkező vállalatok számára is eljön az idő, mikor a rentábilisabb költségszint elérése érdekében egységesíteni érdemes a beszerzési területeket. Szakembereink megteremtik a színergiákat a különböző szervezeti egységek, telephelyek vagy leányvállalatok között. Működő modelljeink alkalmazása mentén sok esetben már egy év elteltével kimutatható megtakarítások keletkeznek.


Erőforrás kihelyezés

A fenti szolgáltatások és eredmények elérése sok esetben folyamatos, heti, vagy akár napi szintű konzultációkat, együttműködést jelent. Az igény esetén kihelyezett kollégáink beleolvadnak az adott Partnercég szervezetébe. Az ilyen Interim jellegű együttműködések jelentős bér jellegű megtakarításokat generálnak Ügyfeleink részére, hiszen a felmerülő kiadások egyszerűen, költségként elszámolhatóak.

Támogatjuk beszerzési folyamatait!

Egyénre szabott megoldásainkért kérjük,
vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!