BESZERZÉS ÁTVILÁGÍTÁS

Tegye hatékonyabbá beszerzési folyamatait!

Cégünk beszerzési portfolió átvilágítási szolgáltatása a vállalati beszerzések teljes spektrumát felöleli, analizálja. Az átvilágítási projekteket minden esetben az előzetes konzultáció és az azt követő tanácsadási szemlélet jellemzi.


Portfolió analízis

A szolgáltatás fő célja, hogy – Partnereink döntéshozó és operatív szakembereinek szoros közreműködésével - feltérképezzük azon beszerzési termék és/vagy szolgáltatáscsoportokat, amelyek elektronikus csatornákra történő terelése eredményeként jelentős költség és időmegtakarítás érhető el. E mellett a beszerzési folyamatok javítására, hatékonyabbá tételére is lehetőség nyílik.

Eredményként a realizálható megtakarítási potenciálokról, azok típusairól, eloszlásáról és időbeli végrehajthatóságáról, egy összefoglaló tanulmányban nagyságrendi képet körvonalazunk. A felvázolt lehetőségek megvalósítása egy ütemezett projekt keretében valósulhat meg. Ennek részletes kidolgozása - természetesen a vállalati prioritásokat figyelembe véve - a tanulmány alapján tervezhetővé és kivitelezhetővé válik, melyre a projekt keretén belül javaslatot teszünk.

Projektjeink minden esetben egyediek.

Egyénre szabott megoldásainkért kérjük,
vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!


Adatbázis menedzsment,
beszállítói körrel kapcsolatos tanácsadás

Adatbázis menedzsment szolgáltatásunk egy Internetes üzleti katalógus, amely az online beszerzési és értékesítési aukciós szolgáltatás szállítói és beszerzői körére épül. Az adatbázis egy kategorizált tevékenységi rendszerrel van összekapcsolva. Jelenleg több mint 2000 vállalatot tartunk nyílván, melyek mindegyike aktív tevékenységet folytat, jelentős szereplője iparágának. Az adatbázisban szereplő vállalatoknak díjmentes a benne való szereplés és nyilvántartás.

A katalógusból elérhetők a vállalatok kapcsolatfelvételhez szükséges adataik, továbbá olyan céginformációk, amelyek a cégek tevékenységi körét, termékeit, szolgáltatásait, illetve méretét tartalmazzák.

Az adatbázis használatát azon meglévő és jövőbeni Partnereinknek ajánljuk, akik folyamatosan nyitottak az új beszállítói és vevői kör(ök) feltérképezésére, illetve a velük történő együttműködésre.

Találja meg az "igazit!"

2000 minősített partnerünk egyike beszállítója vagy vevője lehet!